We hadden het graag anders gezien, maar ook in februari blijft RAF Kappers gesloten, als gevolg van de 2e verlenging van de lockdown. We hopen 3 maart 2021 weer open te gaan!

RAF Kappers Afhaalservice!
Gelukkig blijven wij jouw verfkits en favoriete verzorgingsproducten gewoon leveren. Bestel via 06-27189165 en maak een afspraak voor het ophalen van je bestelling. Hou er rekening mee, dat je minimaal 4 uur van tevoren moet bestellen.

Verfkit, hoe werkt dat?
Wij maken de verf, gebaseerd op jouw haarkleur en wensen, helemaal klaar. Jij ontvangt jouw kant-en-klare kit, bestaande uit de verf, handschoenen, een bakje, een beschermingscape en een kwast. Het is wel belangrijk om de verf binnen maximaal 1 uur in te zetten.
 

We hopen dat dit de laatste lockdown verlenging is en we je in maart weer in onze stoel terugzien!
 
Hou vol en blijf gezond!
 
Sharon, Femke en Raf