Nieuwsbrief, juni 2020

Online afspraak maken kan weer!

Na de ‘lockdown inhaalslag’, is de ergste drukte nu voorbij. Vanaf 02-06-20120 hanteren we weer een normale planning. Boek je afspraak online op onze website of bel 026-325 73 52.

Ruimere planning geeft extra drukte op vrijdag en zaterdag

Vrijdag en zaterdag zijn de drukste dagen in onze salon. Nu we een ruimere planning per behandeling hanteren, in verband met het reinigen van iedere werkplek, lopen deze dagen eerder vol. Dus als het kan, dan zouden we het fijn vinden als jij je afspraak op dinsdag, woensdag of donderdag maakt. Lukt dat niet, maak dan tijdig een afspraak om teleurstellingen te voorkomen. Tip: maak na je behandeling meteen een afspraak voor de volgende keer.

Corona proof

Wij hebben alle voorzorgsmaatregelen getroffen om jou ‘corona proof’ te kunnen knippen en behandelen volgens de RIVM voorschriften. Zo hebben we plexiglas tussenschotten bij de wasbakken geplaatst. Iedere klant krijgt een gereinigde stoel, schoon kaplaken en een schone  handdoek. Wij zijn niet verplicht om een mondkapje en/of handschoenen te dragen, maar als je dat prettiger vindt, doen wij het graag. Uiteraard krijg je nog gewoon een kopje koffie of thee, maar nu in een wegwerpbekertje. Van jou verwachten we:

Dat je niet komt als je ziek of verkouden bent

Dat je een afspraak maakt, dat is verplicht

Dat je je handen ontsmet voor je de salon binnenkomt. Buiten staat een fles handgel

Dat je geen gebruik maakt van het toilet. Alleen in noodgevallen

Dat je alleen komt, als je alleen een afspraak hebt

Dat je maximaal met 1 kind per gezin komt. Er mogen namelijk niet meer dan 2 klanten per gezin komen

Zon, bescherming én korting!

Wij geven wij 15% zomerkorting op al onze producten voor verzorging en styling. Dat doen we juist nu, omdat de zon je haar kan beschadigen. Denk hierbij aan uitdroging en/of kleurverlies. Naast bescherming is verzorging van je nieuwe coupe sowieso belangrijk om er zo lang mogelijk van te kunnen genieten. Maar ook onze ondersteuningsproducten helpen jou iedere morgen om weer mooi voor de dag te komen. Vraag ons naar de beste producten voor jouw haartype en kapsel en PAK DIE KORTING!

Knapper met je kapper!

De definitie van ‘knap’ is gelukkig voor iedereen anders. Daarom is het belangrijk dat jij blij bent met je coupe. Of je nu zelf een afbeelding of idee hebt, of je laat je ‘looks’ helemaal aan je kapper over; wij adviseren jou graag. Natuurlijk zijn wij op de hoogte van de laatste trends. Maar we kijken ook naar de haalbaarheid van het kapsel. We houden rekening met je haartype, met je bereidheid tot ‘stylen’, je gewenste kappersfrequentie voor onderhoud en natuurlijk je gezichtsvorm. Vraag ons gerust om advies

Corona coupe

Na twee maanden in lockdown is de ‘corona coupe’ een begrip geworden. We lieten het maar groeien, of pakten zelf de schaar of tondeuse. We hadden forse uitgroei of haalden een kleurkit en kleurden het zelf. Dat we onze kapper hebben gemist is wel zeker. Het regende afspraken na 11 mei en het merendeel van onze klanten loopt er weer ‘gekapt’ bij.Tot snel! We staan weer graag voor jullie klaar!

Raf, Sharon en Zoeï