Lieve klanten, 

Op 6 mei heeft Het Kabinet bekend gemaakt dat er maatregelen rondom het coronavirus stapsgewijs worden versoepelt. Wij zijn erg blij dat wij ons vak weer kunnen en mogen uitoefenen. Vanaf maandag 11 mei zullen wij weer geopend zijn en vanaf morgen 7 mei zijn wij weer telefonisch (niet on-line) bereikbaar voor het maken van afspraken. Wel blijven er RIVM richtlijnen van kracht. Onderstaand treft u deze aan:

Mocht u ziek zijn of verkouden dan kunt u niet bij ons terecht. Het is verplicht om een afspraak te maken om geknipt te worden. Voordat u onze salon binnenkomt, dient u buiten uw handen te ontsmetten,  er staat een fles met handgel. Toiletbezoek, liever niet, dus gaat u vooraf uw bezoek aan ons thuis naar het toilet. Waar 1,5 meter niet haalbaar is, zetten wij plexiglas tussenschotten neer. Mocht u uw haar gewassen willen hebben, bij de wasbakken hebben wij plexiglas tussenschotten geplaatst. Wij rekenen meer tijd per afspraak, zodat wij alles weer op orde kunnen hebben voordat de volgende klant komt. Iedere klant krijgt een gereinigde stoel, schoon kaplaken en een schone  handdoek. Er mogen niet meer dan 2 klanten per gezin komen, dus 1 kind met ouder- Heb je een afspraak alleen, kom dan ook alleen. Uiteraard krijgt u nog een kopje koffie of thee, echter in een wegwerpbekertje. Volgens de RIVM-richtlijnen is het niet verplicht dat wij een mondkapje en/of  handschoenen dragen, mocht u dit op prijs stellen dan dragen wij die  uiteraard voor u.

Wij verheugen ons weer op uw komst! Graag tot snel! Team RAF Kappers

Extra openingstijden mei en juniMaandag van 11.30 - 17.30 uur. Dinsdag van 08.30 - 20.00 uur. Woensdag van 08.30 - 18.00 uur. Donderdag van 08.30 - 20.00 uur. Vrijdag van 08.30 - 20.00 uur Zaterdag van 08.30 - 16.00 uur. Telefoon: 026-325 73 52