17 maart 2021

Meer ruimte in de planning

De eerste weken na de heropening van RAF Kappers hebben we vol gas gegeven, want onze planning zat bomvol. Maar wat een heerlijk gevoel! Wij vonden het geweldig om al die ‘Corona kapsels’ weer up-to-date te brengen en hebben genoten van het enthousiasme van onze blije en tevreden klanten.

Na deze hectische, maar leuke periode, krijgen we in april wat meer ruimte in onze planning. We zien jou dan ook graag in onze stoel, voor onderhoud van je kapsel of misschien voor een nieuwe en trendy voorjaarscoupe!

Tot ziens bij RAF Kappers!

Sharon, Femke en Raf

23 februari 2021

RAF Kappers weer open!

Hoera! Vanaf 3 maart mag RAF Kappers weer open!

Afspraak ingepland in de afgelopen 8 weken

Had je een afspraak staan in de afgelopen lockdown periode? Bel ons dan niet, want wij bellen jou!

Afspraak maken

Als je in de lockdown periode geen afspraak had staan, kun je vanaf woensdag 24 februari telefonisch een afspraak maken 026 325 7352. Ons online afspraken systeem kun je gebruiken vanaf donderdag 25 februari voor het maken van een afspraak.

Na de lange gedwongen sluiting, kunnen we niet wachten om jou weer te behandelen!

Tot snel bij RAF Kappers!

Sharon, Femke en Raf

3 februari 2021

RAF Kappers nog niet open, wel afhaalservice!

We hadden het graag anders gezien, maar ook in februari blijft RAF Kappers gesloten, als gevolg van de 2e verlenging van de lockdown. We hopen 3 maart 2021 weer open te gaan!

RAF Kappers Afhaalservice!
Gelukkig blijven wij jouw verfkits en favoriete verzorgingsproducten gewoon leveren. Bestel via 06-27189165 en maak een afspraak voor het ophalen van je bestelling. Hou er rekening mee, dat je minimaal 4 uur van tevoren moet bestellen.

Verfkit, hoe werkt dat?
Wij maken de verf, gebaseerd op jouw haarkleur en wensen, helemaal klaar. Jij ontvangt jouw kant-en-klare kit, bestaande uit de verf, handschoenen, een bakje, een beschermingscape en een kwast. Het is wel belangrijk om de verf binnen maximaal 1 uur in te zetten.
 

We hopen dat dit de laatste lockdown verlenging is en we je in maart weer in onze stoel terugzien!
 
Hou vol en blijf gezond!
 
Sharon, Femke en Raf
 

12 januari 2021

Verlenging lockdown, verfkits en verzorgingsproducten

Helaas blijft RAF Kappers nog gesloten, als gevolg van de verlenging van de lockdown. Zoals het er nu uit ziet, is dat tot 9 februari 2021.

Verfkits en verzorgingsproducten

Wij kunnen je dus voorlopig niet behandelen. Wel kun je je eventuele uitgroei zelf behandelen met de RAF Kappers verfkit. De kit en/of je favoriete verzorgingsproducten, bestel je via de RAF Kappers bezorgservice.

Bezorgservice

Bel 0627189165 voor je verfkit en/of je verzorgingsproducten. Wij bezorgen jouw bestelling - tijdstip in overleg - contactloos bij je thuis!

We hopen dat je hiermee een beetje geholpen bent, maar het liefste openen we weer snel de salon en behandelen we je zelf!

Blijf gezond!

Sharon, Femke en Raf

15 december 2020

RAF Kappers gesloten, maar wel bezorgservice!

Als gevolg van de aangescherpte lockdown maatregelen, zijn wij helaas gesloten. Naar verwachting geldt deze sluiting tot 19 januari 2021. Dit betekent dat wij dit jaar geen behandelingen meer kunnen uitvoeren en jouw eventuele afspraak helaas niet door kan gaan. 

Vervallen afspraak: Als je al een afspraak hebt staan in de lockdown periode, dan bellen we jou een week voor opening om een nieuwe afspraak in te plannen in 2021.

Bezorgservice: Onze product verkoop en de verkoop van kleurkits gaan wel door. Bel 0627189165 om jouw bestelling te plaatsen. Wij overleggen met jou wanneer wij de bestelling bij je thuis afleveren.

We hopen dat deze maatregelen bijdragen aan het terugdringen van de Corona besmettingen en dat we jou weer snel terugzien bij RAF Kappers!

Wij wensen jou en je dierbaren vast fijne feestdagen en een goed begin van 2021! Blijf gezond en tot ziens bij RAF Kappers!

 Sharon, Femke, Raf

1 december 2020

RAF Kappers bestaat 20 jaar!

Vandaag, 1 december 2020, bestaat RAF Kappers 20 jaar!

Wij zijn trots op deze mijlpaal, die we zonder jou niet hadden bereikt.

Bedankt voor het vertrouwen!

Wie jarig is trakteert. Daarom  krijg je in de maand december 20% korting op al onze producten!

Tot ziens bij RAF Kappers!

Sharon, Femke, Raf

1 december 2020

Jubileum 20 JAAR!!!

26 november 2020

Als je haar maar goed zit tijdens de feestdagen!

Hoe en met wie je de feestdagen wil doorbrengen heb je niet helemaal in de hand door Corona. Maar hoe je kapsel er uit ziet, heb je wel in de hand! Wij zorgen er graag voor dat jij er stralend uit ziet met een mooie coupe!

Tijdig afspreken

Er wordt al veel vooruit gepland, dus raden wij je aan om nu vast je afspraak in te plannen online, alleen voor knipafspraken of bel ons op 026 325 7352 voor alle behandelingsafspraken.

Openingstijden feestdagen

Rond de feestdagen hanteren we aangepaste openingstijden:

Maandag 21 december van 08.30 – 14.00 uur (indien volgepland, verlengen we tot 18.00 uur)

Dinsdag 22 en woensdag 23 december van 8.30 - 18.00 uur

Donderdag 24 december van 08.30 – 16.00 uur

Zaterdag 2 januari 2021 zijn wij gesloten.

Sharon, Femke en Raf staan alle dagen voor jou klaar!

Maak tijdig een afspraak en verzeker jezelf van een feestelijke coupe!

Tot ziens bij Raf Kappers!

Sharon, Femke, Raf

 

 

5 oktober 2020

Mondkapje verplicht bij RAF Kappers!

De RIVM maatregelen zijn aangescherpt in verband met het stijgende aantal Corona besmettingen in ons land. Om jouw en onze veiligheid te waarborgen, neemt RAF Kappers het ‘mondkapjesadvies’ over. Dit betekent dat wij het dragen van een mondkapje in onze salon verplicht stellen, zowel voor jou als voor ons. Daarnaast hadden wij al extra voorzorgsmaatregelen getroffen om jou ‘corona proof’ te kunnen knippen en behandelen, zoals spatschermen, gezondheidscheck en afspraakverplichting.

Samengevat:

* Draag in de salon een mondkapje

* Kom niet als je ziek of verkouden bent

* Maak een afspraak, dat is verplicht

* Ontsmet je handen voor je de salon binnenkomt. Buiten staat een fles handgel

* Maak alleen in noodgevallen gebruik van het toilet

* Kom alleen, als je alleen een afspraak hebt

Wij vertrouwen op jouw medewerking!

Boek je knipafspraak online op onze website of bel voor deze afspraak en overige behandelafspraken 026-325 73 52.

Tot ziens in onze ‘corona proof’ salon!

Sharon & Raf

11 augustus 2020

Vakantie en tropenrooster

Lieve klant, vanaf vrijdag 07-08-2020 zullen wij aangepaste openingstijden hebben i.v.m. de hitte en onze aankomende vakantie. Wij hopen dat u hiervoor begrip hebt. De planning is als volgt:

Vrijdag     07-08-2020 vanaf 14.00 uur gesloten
Woensdag 12-08-2020 vanaf 13.00 uur gesloten
Donderdag 13-08-2020 vanaf 13.00 uur gesloten
Vrijdag      28-08-2020 vanaf 13.00 uur gesloten
Dinsdag 18-08-2020 t/m maandag 24-08-2020 gesloten i.v.m. vakantie
Donderdag 27-08-2020 t/m zaterdag 29-08-2020 Raf VRIJ 

Jullie kunnen natuurlijk altijd een knipafspraak online inplannen via deze website. We wensen jullie allemaal nog een fijne vakantie.
Groetjes, Raf en Sharon x

3 juni 2020

Raf Kappers zomerkorting

Nieuwsbrief, juni 2020

Online afspraak maken kan weer!

Na de ‘lockdown inhaalslag’, is de ergste drukte nu voorbij. Vanaf 02-06-20120 hanteren we weer een normale planning. Boek je afspraak online op onze website of bel 026-325 73 52.

Ruimere planning geeft extra drukte op vrijdag en zaterdag

Vrijdag en zaterdag zijn de drukste dagen in onze salon. Nu we een ruimere planning per behandeling hanteren, in verband met het reinigen van iedere werkplek, lopen deze dagen eerder vol. Dus als het kan, dan zouden we het fijn vinden als jij je afspraak op dinsdag, woensdag of donderdag maakt. Lukt dat niet, maak dan tijdig een afspraak om teleurstellingen te voorkomen. Tip: maak na je behandeling meteen een afspraak voor de volgende keer.

Corona proof

Wij hebben alle voorzorgsmaatregelen getroffen om jou ‘corona proof’ te kunnen knippen en behandelen volgens de RIVM voorschriften. Zo hebben we plexiglas tussenschotten bij de wasbakken geplaatst. Iedere klant krijgt een gereinigde stoel, schoon kaplaken en een schone  handdoek. Wij zijn niet verplicht om een mondkapje en/of handschoenen te dragen, maar als je dat prettiger vindt, doen wij het graag. Uiteraard krijg je nog gewoon een kopje koffie of thee, maar nu in een wegwerpbekertje. Van jou verwachten we:

Dat je niet komt als je ziek of verkouden bent

Dat je een afspraak maakt, dat is verplicht

Dat je je handen ontsmet voor je de salon binnenkomt. Buiten staat een fles handgel

Dat je geen gebruik maakt van het toilet. Alleen in noodgevallen

Dat je alleen komt, als je alleen een afspraak hebt

Dat je maximaal met 1 kind per gezin komt. Er mogen namelijk niet meer dan 2 klanten per gezin komen

Zon, bescherming én korting!

Wij geven wij 15% zomerkorting op al onze producten voor verzorging en styling. Dat doen we juist nu, omdat de zon je haar kan beschadigen. Denk hierbij aan uitdroging en/of kleurverlies. Naast bescherming is verzorging van je nieuwe coupe sowieso belangrijk om er zo lang mogelijk van te kunnen genieten. Maar ook onze ondersteuningsproducten helpen jou iedere morgen om weer mooi voor de dag te komen. Vraag ons naar de beste producten voor jouw haartype en kapsel en PAK DIE KORTING!

Knapper met je kapper!

De definitie van ‘knap’ is gelukkig voor iedereen anders. Daarom is het belangrijk dat jij blij bent met je coupe. Of je nu zelf een afbeelding of idee hebt, of je laat je ‘looks’ helemaal aan je kapper over; wij adviseren jou graag. Natuurlijk zijn wij op de hoogte van de laatste trends. Maar we kijken ook naar de haalbaarheid van het kapsel. We houden rekening met je haartype, met je bereidheid tot ‘stylen’, je gewenste kappersfrequentie voor onderhoud en natuurlijk je gezichtsvorm. Vraag ons gerust om advies

Corona coupe

Na twee maanden in lockdown is de ‘corona coupe’ een begrip geworden. We lieten het maar groeien, of pakten zelf de schaar of tondeuse. We hadden forse uitgroei of haalden een kleurkit en kleurden het zelf. Dat we onze kapper hebben gemist is wel zeker. Het regende afspraken na 11 mei en het merendeel van onze klanten loopt er weer ‘gekapt’ bij.Tot snel! We staan weer graag voor jullie klaar!

Raf, Sharon en Zoeï 

 

8 mei 2020

Weer Open

Lieve klanten, 

Op 6 mei heeft Het Kabinet bekend gemaakt dat er maatregelen rondom het coronavirus stapsgewijs worden versoepelt. Wij zijn erg blij dat wij ons vak weer kunnen en mogen uitoefenen. Vanaf maandag 11 mei zullen wij weer geopend zijn en vanaf morgen 7 mei zijn wij weer telefonisch (niet on-line) bereikbaar voor het maken van afspraken. Wel blijven er RIVM richtlijnen van kracht. Onderstaand treft u deze aan:

Mocht u ziek zijn of verkouden dan kunt u niet bij ons terecht. Het is verplicht om een afspraak te maken om geknipt te worden. Voordat u onze salon binnenkomt, dient u buiten uw handen te ontsmetten,  er staat een fles met handgel. Toiletbezoek, liever niet, dus gaat u vooraf uw bezoek aan ons thuis naar het toilet. Waar 1,5 meter niet haalbaar is, zetten wij plexiglas tussenschotten neer. Mocht u uw haar gewassen willen hebben, bij de wasbakken hebben wij plexiglas tussenschotten geplaatst. Wij rekenen meer tijd per afspraak, zodat wij alles weer op orde kunnen hebben voordat de volgende klant komt. Iedere klant krijgt een gereinigde stoel, schoon kaplaken en een schone  handdoek. Er mogen niet meer dan 2 klanten per gezin komen, dus 1 kind met ouder- Heb je een afspraak alleen, kom dan ook alleen. Uiteraard krijgt u nog een kopje koffie of thee, echter in een wegwerpbekertje. Volgens de RIVM-richtlijnen is het niet verplicht dat wij een mondkapje en/of  handschoenen dragen, mocht u dit op prijs stellen dan dragen wij die  uiteraard voor u.

Wij verheugen ons weer op uw komst! Graag tot snel! Team RAF Kappers

Extra openingstijden mei en juniMaandag van 11.30 - 17.30 uur. Dinsdag van 08.30 - 20.00 uur. Woensdag van 08.30 - 18.00 uur. Donderdag van 08.30 - 20.00 uur. Vrijdag van 08.30 - 20.00 uur Zaterdag van 08.30 - 16.00 uur. Telefoon: 026-325 73 52

6 mei 2020

Open

Weer open vanaf 11 Mei

Lieve klanten,

Het kabinet heeft bekend gemaakt dat de maatregelen rondom het Coronavirus stapsgewijs worden versoepelt. We zijn erg blij dat we ons vak weer mogen en kunnen uitoefenen.Vanaf 11 Mei zullen wij weer geopend zijn en vanaf morgen 7 mei zijn wij weer telefonisch, niet online, bereikbaar voor t maken van afspraken.

Wel blijven er RIVM richtlijnen van kracht.Onderstaand treft u deze aan:

Mocht u ziek of verkouden zijn, blijf thuis, Het is verplicht om een afspraak te maken voor een behandeling. Voordat u de salon binnenkomt dient u uw handen te desinfecteren met de 

22 april 2020

Corona

Lieve klanten, 

Op 21 april heeft Het Kabinet bekend gemaakt dat er enkele maatregelen rondom het Corona virus zijn versoepeld. Tot onze teleurstelling gelden deze versoepelingen nog niet voor de kappers. Uiteraard blijven wij het nieuws op de voet volgen. Indien je al een afspraak had staan tijdens de lockdown, dan gaan wij je bellen voor een nieuwe afspraak zodra wij weer open mogen. 

Mocht je in de tussentijd behoefte hebben aan de verzorgingsproducten die je altijd gebruikt of wil je in de tussentijd je uitgroei zelf bijwerken? Bel ons tussen 09.30 en 15.00 uur, en wij maken dan een kleur-kit voor thuis voor je klaar. Je kunt ons bereiken via 026-3257352 en 06-27189165.

Het team van Raf Kappers wenst jullie allemaal een goede gezondheid!

1 april 2020

Sluiting ivm Corona virus

Lieve klanten, 

Het Kabinet heeft gisteren bekend gemaakt, dat de maatregelen rondom het Corona virus zijn verlengd tot en met 28 april. De regels voor het in acht nemen van anderhalve meter afstand tot anderen en het zo veel mogelijk thuisblijven blijven langer van kracht. Heb je behoefte aan verzorgingsproducten die je altijd gebruikt of wil je in de tussentijd je uitgroei zelf bijwerken? Bel ons tussen 09.30 en 15.00 uur, en wij maken dan een kleur-kit voor thuis voor je klaar. Je kunt ons bereiken via 026-3257352 en 06-27189165.

Het team van Raf Kappers wenst jullie allemaal een goede gezondheid! Team RAF Kappers

24 maart 2020

Sluiting ivm Corona virus

Lieve klanten, Zojuist heeft de overheid besloten dat wij kappers per direct tot 06-04-2020 onze salons moeten sluiten. Zoals jullie begrijpen is dit niet makkelijk voor ons maar de volksgezondheid gaat voor! Wij houden jullie via Facebook, mail, nieuwsbrief of Instagram op de hoogte of we na 06-04 weer open kunnen. Wil je toch in de tussentijd je uitgroeit gekleurd hebben of heb je nog een product nodig bel ons dan dan regelen we dat voor je.

Het team van Raf Kappers wenst jullie allemaal een goede gezondheid en we hopen je weer snel van dienst te kunnen zijn in onze salon. Graag telefoon tussen 09.30 en 15.30 uur op 06-271898165 of 026-3257352.