5 oktober 2020

Mondkapje verplicht bij RAF Kappers!

De RIVM maatregelen zijn aangescherpt in verband met het stijgende aantal Corona besmettingen in ons land. Om jouw en onze veiligheid te waarborgen, neemt RAF Kappers het ‘mondkapjesadvies’ over. Dit betekent dat wij het dragen van een mondkapje in onze salon verplicht stellen, zowel voor jou als voor ons. Daarnaast hadden wij al extra voorzorgsmaatregelen getroffen om jou ‘corona proof’ te kunnen knippen en behandelen, zoals spatschermen, gezondheidscheck en afspraakverplichting.

Samengevat:

* Draag in de salon een mondkapje

* Kom niet als je ziek of verkouden bent

* Maak een afspraak, dat is verplicht

* Ontsmet je handen voor je de salon binnenkomt. Buiten staat een fles handgel

* Maak alleen in noodgevallen gebruik van het toilet

* Kom alleen, als je alleen een afspraak hebt

Wij vertrouwen op jouw medewerking!

Boek je knipafspraak online op onze website of bel voor deze afspraak en overige behandelafspraken 026-325 73 52.

Tot ziens in onze ‘corona proof’ salon!

Sharon & Raf

11 augustus 2020

Vakantie en tropenrooster

Lieve klant, vanaf vrijdag 07-08-2020 zullen wij aangepaste openingstijden hebben i.v.m. de hitte en onze aankomende vakantie. Wij hopen dat u hiervoor begrip hebt. De planning is als volgt:

Vrijdag     07-08-2020 vanaf 14.00 uur gesloten
Woensdag 12-08-2020 vanaf 13.00 uur gesloten
Donderdag 13-08-2020 vanaf 13.00 uur gesloten
Vrijdag      28-08-2020 vanaf 13.00 uur gesloten
Dinsdag 18-08-2020 t/m maandag 24-08-2020 gesloten i.v.m. vakantie
Donderdag 27-08-2020 t/m zaterdag 29-08-2020 Raf VRIJ 

Jullie kunnen natuurlijk altijd een knipafspraak online inplannen via deze website. We wensen jullie allemaal nog een fijne vakantie.
Groetjes, Raf en Sharon x

3 juni 2020

Raf Kappers zomerkorting

Nieuwsbrief, juni 2020

Online afspraak maken kan weer!

Na de ‘lockdown inhaalslag’, is de ergste drukte nu voorbij. Vanaf 02-06-20120 hanteren we weer een normale planning. Boek je afspraak online op onze website of bel 026-325 73 52.

Ruimere planning geeft extra drukte op vrijdag en zaterdag

Vrijdag en zaterdag zijn de drukste dagen in onze salon. Nu we een ruimere planning per behandeling hanteren, in verband met het reinigen van iedere werkplek, lopen deze dagen eerder vol. Dus als het kan, dan zouden we het fijn vinden als jij je afspraak op dinsdag, woensdag of donderdag maakt. Lukt dat niet, maak dan tijdig een afspraak om teleurstellingen te voorkomen. Tip: maak na je behandeling meteen een afspraak voor de volgende keer.

Corona proof

Wij hebben alle voorzorgsmaatregelen getroffen om jou ‘corona proof’ te kunnen knippen en behandelen volgens de RIVM voorschriften. Zo hebben we plexiglas tussenschotten bij de wasbakken geplaatst. Iedere klant krijgt een gereinigde stoel, schoon kaplaken en een schone  handdoek. Wij zijn niet verplicht om een mondkapje en/of handschoenen te dragen, maar als je dat prettiger vindt, doen wij het graag. Uiteraard krijg je nog gewoon een kopje koffie of thee, maar nu in een wegwerpbekertje. Van jou verwachten we:

Dat je niet komt als je ziek of verkouden bent

Dat je een afspraak maakt, dat is verplicht

Dat je je handen ontsmet voor je de salon binnenkomt. Buiten staat een fles handgel

Dat je geen gebruik maakt van het toilet. Alleen in noodgevallen

Dat je alleen komt, als je alleen een afspraak hebt

Dat je maximaal met 1 kind per gezin komt. Er mogen namelijk niet meer dan 2 klanten per gezin komen

Zon, bescherming én korting!

Wij geven wij 15% zomerkorting op al onze producten voor verzorging en styling. Dat doen we juist nu, omdat de zon je haar kan beschadigen. Denk hierbij aan uitdroging en/of kleurverlies. Naast bescherming is verzorging van je nieuwe coupe sowieso belangrijk om er zo lang mogelijk van te kunnen genieten. Maar ook onze ondersteuningsproducten helpen jou iedere morgen om weer mooi voor de dag te komen. Vraag ons naar de beste producten voor jouw haartype en kapsel en PAK DIE KORTING!

Knapper met je kapper!

De definitie van ‘knap’ is gelukkig voor iedereen anders. Daarom is het belangrijk dat jij blij bent met je coupe. Of je nu zelf een afbeelding of idee hebt, of je laat je ‘looks’ helemaal aan je kapper over; wij adviseren jou graag. Natuurlijk zijn wij op de hoogte van de laatste trends. Maar we kijken ook naar de haalbaarheid van het kapsel. We houden rekening met je haartype, met je bereidheid tot ‘stylen’, je gewenste kappersfrequentie voor onderhoud en natuurlijk je gezichtsvorm. Vraag ons gerust om advies

Corona coupe

Na twee maanden in lockdown is de ‘corona coupe’ een begrip geworden. We lieten het maar groeien, of pakten zelf de schaar of tondeuse. We hadden forse uitgroei of haalden een kleurkit en kleurden het zelf. Dat we onze kapper hebben gemist is wel zeker. Het regende afspraken na 11 mei en het merendeel van onze klanten loopt er weer ‘gekapt’ bij.Tot snel! We staan weer graag voor jullie klaar!

Raf, Sharon en Zoeï 

 

8 mei 2020

Weer Open

Lieve klanten, 

Op 6 mei heeft Het Kabinet bekend gemaakt dat er maatregelen rondom het coronavirus stapsgewijs worden versoepelt. Wij zijn erg blij dat wij ons vak weer kunnen en mogen uitoefenen. Vanaf maandag 11 mei zullen wij weer geopend zijn en vanaf morgen 7 mei zijn wij weer telefonisch (niet on-line) bereikbaar voor het maken van afspraken. Wel blijven er RIVM richtlijnen van kracht. Onderstaand treft u deze aan:

Mocht u ziek zijn of verkouden dan kunt u niet bij ons terecht. Het is verplicht om een afspraak te maken om geknipt te worden. Voordat u onze salon binnenkomt, dient u buiten uw handen te ontsmetten,  er staat een fles met handgel. Toiletbezoek, liever niet, dus gaat u vooraf uw bezoek aan ons thuis naar het toilet. Waar 1,5 meter niet haalbaar is, zetten wij plexiglas tussenschotten neer. Mocht u uw haar gewassen willen hebben, bij de wasbakken hebben wij plexiglas tussenschotten geplaatst. Wij rekenen meer tijd per afspraak, zodat wij alles weer op orde kunnen hebben voordat de volgende klant komt. Iedere klant krijgt een gereinigde stoel, schoon kaplaken en een schone  handdoek. Er mogen niet meer dan 2 klanten per gezin komen, dus 1 kind met ouder- Heb je een afspraak alleen, kom dan ook alleen. Uiteraard krijgt u nog een kopje koffie of thee, echter in een wegwerpbekertje. Volgens de RIVM-richtlijnen is het niet verplicht dat wij een mondkapje en/of  handschoenen dragen, mocht u dit op prijs stellen dan dragen wij die  uiteraard voor u.

Wij verheugen ons weer op uw komst! Graag tot snel! Team RAF Kappers

Extra openingstijden mei en juniMaandag van 11.30 - 17.30 uur. Dinsdag van 08.30 - 20.00 uur. Woensdag van 08.30 - 18.00 uur. Donderdag van 08.30 - 20.00 uur. Vrijdag van 08.30 - 20.00 uur Zaterdag van 08.30 - 16.00 uur. Telefoon: 026-325 73 52

6 mei 2020

Open

Weer open vanaf 11 Mei

Lieve klanten,

Het kabinet heeft bekend gemaakt dat de maatregelen rondom het Coronavirus stapsgewijs worden versoepelt. We zijn erg blij dat we ons vak weer mogen en kunnen uitoefenen.Vanaf 11 Mei zullen wij weer geopend zijn en vanaf morgen 7 mei zijn wij weer telefonisch, niet online, bereikbaar voor t maken van afspraken.

Wel blijven er RIVM richtlijnen van kracht.Onderstaand treft u deze aan:

Mocht u ziek of verkouden zijn, blijf thuis, Het is verplicht om een afspraak te maken voor een behandeling. Voordat u de salon binnenkomt dient u uw handen te desinfecteren met de 

22 april 2020

Corona

Lieve klanten, 

Op 21 april heeft Het Kabinet bekend gemaakt dat er enkele maatregelen rondom het Corona virus zijn versoepeld. Tot onze teleurstelling gelden deze versoepelingen nog niet voor de kappers. Uiteraard blijven wij het nieuws op de voet volgen. Indien je al een afspraak had staan tijdens de lockdown, dan gaan wij je bellen voor een nieuwe afspraak zodra wij weer open mogen. 

Mocht je in de tussentijd behoefte hebben aan de verzorgingsproducten die je altijd gebruikt of wil je in de tussentijd je uitgroei zelf bijwerken? Bel ons tussen 09.30 en 15.00 uur, en wij maken dan een kleur-kit voor thuis voor je klaar. Je kunt ons bereiken via 026-3257352 en 06-27189165.

Het team van Raf Kappers wenst jullie allemaal een goede gezondheid!

1 april 2020

Sluiting ivm Corona virus

Lieve klanten, 

Het Kabinet heeft gisteren bekend gemaakt, dat de maatregelen rondom het Corona virus zijn verlengd tot en met 28 april. De regels voor het in acht nemen van anderhalve meter afstand tot anderen en het zo veel mogelijk thuisblijven blijven langer van kracht. Heb je behoefte aan verzorgingsproducten die je altijd gebruikt of wil je in de tussentijd je uitgroei zelf bijwerken? Bel ons tussen 09.30 en 15.00 uur, en wij maken dan een kleur-kit voor thuis voor je klaar. Je kunt ons bereiken via 026-3257352 en 06-27189165.

Het team van Raf Kappers wenst jullie allemaal een goede gezondheid! Team RAF Kappers

24 maart 2020

Sluiting ivm Corona virus

Lieve klanten, Zojuist heeft de overheid besloten dat wij kappers per direct tot 06-04-2020 onze salons moeten sluiten. Zoals jullie begrijpen is dit niet makkelijk voor ons maar de volksgezondheid gaat voor! Wij houden jullie via Facebook, mail, nieuwsbrief of Instagram op de hoogte of we na 06-04 weer open kunnen. Wil je toch in de tussentijd je uitgroeit gekleurd hebben of heb je nog een product nodig bel ons dan dan regelen we dat voor je.

Het team van Raf Kappers wenst jullie allemaal een goede gezondheid en we hopen je weer snel van dienst te kunnen zijn in onze salon. Graag telefoon tussen 09.30 en 15.30 uur op 06-271898165 of 026-3257352.